skip to Main Content

Групова практика за първична медицинска помощ “МКЦ Моят лекар” работи от м. юни 2016 г. Грижим се за над 4500 пациента – деца и възрастни. Разполагаме с екип от 18 общопрактикуващи лекари, които осигуряват следното покритие на медицински грижи за нашите пациенти:

  • 24/7 ч достъп до личен лекар за деца
  • 12 часа 7 дни в седмицата – за възрастни (8:00-20:00 ч)

За да бъде ефективна грижата за пациента сме създали отделни екипи и сектори за здрави и болни деца. Възрастните пациенти също са в отделен сектор със собствен екип от лекари.

В рамките на едно посещение имате възможност да се консултирате с различни лекари, както и да посетите специалист след издаване на направление.

Вижте нашите лекари – за деца и за възрастни.

Разполагаме със собствена лаборатория, която функционира 24/7. Изследвания по НЗОК могат да се извършват в интервала 8:00 – 20:00 ч.

Вижте списък с изследванията, които можете да направите в нашата лаборатория. Моля имайте предвид, че това е пълен списък с изследванията, като част от тях са по НЗОК, а други  – са платени. За повече информация можете да се обърнете към нашия колцентър.

Резултатите от направените изследвания можете да проверявате на нашия сайт в следната страница –  http://poliklinikabg.com/laboratorni-resultati/

  • 24 часа 7 дни в седмицата нашите пациенти могат да се свържат с дежурен лекар по телефона или чрез писмена консултация онлайн.
  • 24 часа 7 дни в седмицата пациентите ни имат връзка с регистраторите в колцентъра за запазване на час за преглед или за допълнителна информация.

         Можете да се свържете с колцентъра на следните телефони 

              02 401 78 780887 550 322

  • Предлагаме и възможност за директно запазване на час за преглед онлайн, без да се налага да звъните в колцентъра. За целта е необходимо да влезете в профила си в нашата комуникационна платформа УебСъветник, която се поддържа от нашия партньор Верум Здравен Мениджър.  За повече детайли посетете уебсайта webadvisor.bg

Нашите пациенти имат достъп до електронно здравно досие, в което се съхранява тяхната медицинска документация, генерирана при прегледите в Груповата практика и други медицински дружества в рамките на Поликлиника България, с възможност да добавят и собствени документи.

В електронното здравно досие се съхраняват и история на всички посещения в Поликлиника България, уведомления за имунизации и профилактични прегледи, проведени онлайн писмени консултации. В бъдеще планираме възможност за онлайн здравен дневник, в който пациентът може да записва важни събития за своето здравословно състояние, както и да запазва показания на различни смарт уреди за следене на жизнени показатели и при нужда да ги споделя със своя лекар.

Повечето от услугите и предимствата, които предлагаме на пациентите, записани в Групова практика “МКЦ Моят лекар” са възможни благодарение на партньорството ни с Верум Здравен Мениджър, който осигурява административно-информационното обслужване на нашите пациенти.

За да ползвате тези услуги е необходимо да имате договор за такова обслужване с Верум Здравен Мениджър. В зависимост от Вашите конкретни нужди имате възможност за абонаментен план или еднократни такси.

Повече информация относно цените и възможните планове за административно-информационно обслужване можете да откриете на сайта на нашия партньор verum.bg, където има и много удобен калкулатор за абонаментни планове.

Ако проявявате интерес към записването на личен лекар към нашата Групова практика “МКЦ Моят лекар”, моля посетете нашата страница с описание на кампанията по записване на личен лекар през юни 2018 г или се обадете в нашия колцентър.

Back To Top