skip to Main Content

 

Уважаеми посетители на сайта на Поликлиника България,

Считано от 01.06.2018 г стартира кампанията за смяна на личен лекар и записване пациенти за деца и възрастни в ГППМП “МКЦ  Моят лекар”. Кампанията ще протече по следния начин:

 

 

Етап 1 – Разяснителни срещи

В нашата зала за обучения, която се намира в сградата на Поликлиника България, на 4-ия етаж ще се проведат следните разяснителни срещи, на които можете да се срещнете с наши лекари и административни служители и да получите пълна информация за начина на работа на Групова практика “МКЦ Моят лекар”:

7- ми юни от 12:00 ч

14-ти юни от 19:00 ч

21-ви юни от 12:00 ч

27-ми юни от 19:00 ч

В края на всяка от срещите при заявен интерес от Ваша страна, можете да попълните с помощта на наш служител и да подпишете на място форма за записване на личен лекар.

Адресът на Поликлиника България е бул. България 51 А.

Тези от вас, които нямат възможност да посетят организираните от нас разяснителни срещи, могат да получат информация на място, в Поликлиника България, всеки делничен ден и събота от 09:00 до 17:00 ч или по телефона. За целта е необходимо да се свържете с нашия кол център на един от следните телефони и да заявите своето желание да бъдете пациент на Групова практика “МКЦ Моят лекар”:

02 401 78 780887 550 322

Нашите оператори ще запишат Вашия телефон и две имена, след което наш лекар или администратор ще се свърже с Вас, за да отговори на Вашите въпроси.

Етап 2 – Попълване и подписване на форма за записване / смяна на личен лекар

След като се запознаете с начина ни на работа – при разяснителна среща или по телефона – е необходимо да посетите Поликлиника България и със съдействието на наш лекар или администратор да попълните и подпишете формата за смяна / избор на личен лекар. Можете да направите това всеки делничен ден и събота от 9:00 до 17:00 ч. Моля носете с Вас документи за имунизационен статус (особено ако записвате личен лекар за Вашето дете / деца) и други медицински документи, които смятате, че за важни.

В рамките на попълването на документи за смяна на личен лекар ще получите информация кога можете да получите и първия си медицински преглед при нас.

Моля да имате предвид, че крайният срок, в който можете да попълните формата за смяна / избор на личен лекар е до 17:00 ч на 29.06.2018 г .

Етап 3 – Подаване на Вашите документи в НЗОК

Последният етап, който се изпълнява изцяло от нас, е да подадем попълнените от Вас документи в НЗОК. След потвърждение от тяхна страна за успешна смяна / избор на личен лекар към Групова практика “МКЦ Моят лекар” Вие вече официално ставате част от нашата пациентска листа.

Какви са основните предимства да бъдете пациенти на нашата Групова практика можете да прочетете в страницата ни “Предимства на Групова практика МКЦ Моят лекар”

Повече за административните услуги на нашия партньор Верум Здравен Мениджър можете да прочетете на уебсайта verum.bg.

Back To Top