skip to Main Content
Първа детска консултативна клиника (1ДКК) лого

Уважаеми пациенти,

Искаме да Ви уведомим, че от 19.11.2018 г. пациентите,  които са провели платен преглед в 1ДКК (независимо дали първичен или вторичен), получават след завършване на прегледа брой кредити, достатъчни за провеждане на 1 писмена консултация в Consento със специалиста, който е извършил прегледа.

Броят кредити варира, в зависимост от цената в кредити за провеждане на писмена консултация със съответния специалист.

Така получените кредити са валидни и за провеждане на писмена или телефонна консултация с Дежурен лекар – деца, Дежурен лекар – възрастни или друг консултант от платформата Консенто, който провежда писмени или телефонни консултации, в случай, че лекарят, извършил прегледа временно не е наличен за провеждане на писмена консултация.

Валидността на така получените кредити е 10 дни от датата на прегледа.

ВАЖНО!

За използване на описаните по-горе кредити е необходимо да имате активиран профил в платформата Consento. Как става това, можете да прочетете в страницата “Активиране на профил в Consento”.

Кредити, извън описаните, могат да се закупят свободно в неограничени количества през профила ви в Consento. Валидността на тези кредити е 365 дни от датата на купуване. Повече за това прочетете в помощната страница “Как да купите кредити в Consento”.

Всички описани по-горе кредити могат да се комбинират помежду си, така че пациентите да разполагат с достатъчен на брой кредити за провеждане на желания от тях тип консултация (писмена или телефонна) с избраният от тях лекар в платформата Consento.

Всички описани по-горе кредити се активират в профила на пациента (или профила на родителя / настойника, ако пациентът не е навършил 18 години) автоматично от алгоритъм на Consento. При забелязани от вас пропуски в активирането на кредитите, моля използвайте формата за контакт с екипа по поддръжка в сайта на Consento – https://consento.bg/kontakt/

Пълна информация за видовете кредити, които се получават след преглед, при сключен договор за административно обслужване и при закупен абонаментен план, можете да получите на https://poliklinikabg.com/crediti/

Напомняме Ви, че от месец октомври работи и нашето мобилно приложение за Android и iPhone, коeто улеснява ползването на функционалностите на Consento:

  • записване на час за преглед онлайн
  • провеждане на телефонна или писмена консултация с лекар
  • електронно здравно досие
  • нотификации за предстоящи прегледи, променени часове на записани прегледи, готови лабораторни изследвания и други медицински събития

При въпроси относно платформата Consento и мобилното приложение, моля посетете нашата страница https://consento.bg/app

Logo Consento

Мобилното приложение можете да изтеглите от бутоните по-долу.

Back To Top