skip to Main Content

Час за преглед при специалист от  МЦ „Поликлиника България“  можете да запазите по един от следните начини:

  • По телефона – 02 401 78 78, 0887 550 322  
  • През профила си в УебСъветник. За целта е необходимо да имате регистрация и вашият

профил да е активиран. Подробна инструкция ще откриете тук: https://consento.bg/chas-za-pregled-online/

  • На място в Поликлиника България на регистратура.

За пациенти, дошли на място без предварително запазен час, както и досега, ще се наложи изчакване на място за неопределен период. Дежурните регистратори биха могли да ви ориентират колко бихте чакали, но не и да се ангажират с конкретен час за преглед.

Благодарим ви за проявеното търпение, за случаите, когато с предварително запазен час, се налага да изчакате допълнително. Всеки пациент представлява индивидуален случай и ако конкретно състояние налага лекарят да отдели допълнително време на пациента, ние твърдо вярваме, че това трябва да се случи, независимо от създадения работен график.

На разположение на пациентите сме всеки делничен ден, според графика на конкретния специалист. През уикендите прегледи са възможни след предварително съгласуване.

В допълнение с наш партньор предлагаме възможност за онлайн консултация посредством телефонна връзка с дежурен лекар (12 часа на ден, 7 дни в седмицата) или писмена консултация (денонощно).

Нямаме преки договорни взаимоотношения със здравно-осигурителни фондове. След всяко посещение издаваме фактура, с която пациентът може да кандидатства за възстановяване на разхода.

Да, в „Поликлиника България“ има клинична лаборатория. За посещение в лабораторията, както по повод назначени от наши лекари изследвания, така и от външни, не е необходимо предварително запазване на час.

Клиничната лаборатория, която обслужва МЦ „Поликлиника България“, работи денонощно. Част от изследванията обаче, не могат да бъдат извършени в рамките на нощната смяна. За всеки по-специфичен случай, можете да направите консултация с дежурен регистратор, като при нужда и с дежурен лекар.

Стремим се да предложим на пациентите си медицинска услуга от най-високо качество. Екипът от специалисти, които консултират при нас, е динамичен. За актуална инфорамция, можете да се запознаете с лекарите в секцията “Специалисти в Поликлиника България”

Back To Top