skip to Main Content
Уважаеми пациенти,
 
В Поликлиника България вече разполагаме с CO2RE Intima медицински лазер. Апаратурата от най-ново поколение е подходяща за третиране на акушеро-гинекологични състояния и такива в сферата на естетичната и хирургичната дерматология.
 
Специалистите дерматолози използват този тип лазер като едно от най-мощните оръжия в борбата с белезите и следите на времето по нашата кожа. Широко приложение намира за премахване на белези след травми и операции, третиране на стрии, заличаване на белези от акне, разширени пори или други дефекти по релефа на кожата.
 
Помага за постигане на бързо и безопасно премахване на всякакви доброкачествени кожни образувания: фиброми, себорейни веруки, брадавици, целуларни невуси и други. Третираме също повърхностни и дълбоки бръчки, включително и такива в зоната около очите.
 
Описаните манипулации се правят след предварителна консултация с дерматолог, като се преценява площта, сложността и спецификата на всеки един пациент. Процедурата е безболезнена, благодарение на предварително нанесена локална упойка.
 
Броят на процедурите и постигането на крайния резултат е различен за всеки пациент в зависимост от състоянието, което се третира.
 
АГ специалистите работят с този тип лазер за справяне с различни състояния, което замества много от досегашните методи на лечение по  безопасен, безболезнен и елегантен начин.
 
За допълнителна информация, индивидуална оценка на състоянието ви и препоръка за съответната терапия, можете да запишете час за преглед при нашите специалисти:
 
– д-р Деница Желева – Клинична и Естетична Дерматология, Венерология
– д-р Иван Вецев – Акушерство и гинекология
– д-р Ралица Стоичкова – Акушерство и гинекология
– д-р Александър Доганов – Акушерство и гинекология
 

Можете да се свържете с нашия кол център 24/7 на телефони 02/401 78 78 и 0887 550 322 или да запазите онлайн час на consento.bg

Back To Top