skip to Main Content

д-рд-р Филип Маринов, онкологУважаеми пациенти,

Щастливи сме да ви информираме, че считано от 1.11.2018 г. работа в МЦ Поликлиника България започва уважаваният специалист по медицинска онкология д-р Филип Маринов.

Д-р Маринов е специалист по вътрешни болести и медицинска онкология. Участвал е в над 30 международни клинични проучвания под ръководството на доц. д-р Валентина Цекова, в 4 от които е съавтор. В момента е водещ специалист по медицинска онкология в МБАЛ Сердика.

Д-р Филип Маринов е избрал професията на лекар и онколог поради многобройните предизвикателства в областта, интензивното развитие на онкологичната наука и възможностите все повече да бъде в полза на пациента. Останал е да работи в България, поради твърдото му убеждение, че човек може да даде най-доброто от себе си в средата, от която произлиза.

Д-р Маринов е един от създателите на проекта „Доцент Д-р Валентина Цекова” и управител на дружеството. Твърдо е убеден в изчерпване на възможностите на общественото здравеопазване в този му вид. Вярва, че пациентът трябва да бъде поставен в центъра на „проблема” и да бъде равнопоставен партньор в процеса на лечение. Изключително държи на информираността на пациента и двустранния процес на уважение и доверие.

Мечтата на д-р Маринов е да настъпи моментът, в който пациентът ще има информиран достъп и избор на своевременно и адекватно лечение. Щастлив го правят индивидуалните медицински постижения, които опровергават статистиката.

Час за преглед при д-р Филип Маринов можете да запишете:

–          Денонощно през нашите регистратори (02/401 78 78; 0887 550 322) или

–          Записване на час онлайн, без да се свързвате с регистратор, можете да направите през Вашия профил в платформата Consento (www.consento.bg). Повече информация за записването на час онлайн можете да откриете тук

Профил на д-р Филип Маринов в сайта на Поликлиника България.

Back To Top