skip to Main Content
доц. д-р Лалка Рангелова, диетология, педиатри в 1ДКК

Безплатната лекция “Хранене на бременната и кърмеща жена – съвременни предизвикателства” на доц. д-р Лалка Рангелова, дм, ще се проведе на от 11 часа сутринта на 4 август 2019 г. в Поликлиника България – град София

 

По традиция Световната седмица на кърменето / World Breastfeeding Week (WBW) ще се чества от 1-ви до 7-ми август 2019 година. WBWстартира през 1992 г., за да отбележи значението на кърменето и оттогава се координира ежегодно от Световния алианс по кърмене (WABA). Седмицата ще протече под мотото “Empower parents, enable breastfeeding” / “По-информирани родители, по-голям шанс за успешно кърмене” и ще бъде отбелязана с различни събития на национално и местно ниво в целия свят. По инициатива на Рейнджлайф ООД и Поликлиника БългарияДоц. д-р Лалка Рангелова, дм ще изнесе безплатна лекция на тема „Хранене на бременната и кърмеща жена – съвременни предизвикателства”.

 

Събитието ще се състои в Поликлиника България, София, бул „България” № 51А – Навигация в Google Maps (карта)

Повече информация за специалиста по хранене и за центъра може да намерите на следните линкове:
 
Доц. д-р Лалка Рангелова, дм – специалист по Хранене и диететика
 
В рамките на лекцията ще получите:
  • Лична среща с доц. д-р Лалка Рангелова, дм
  • Ценни съвети по здравословно хранене на бременната и кърмеща жена
  • Отговори на въпроси, свързани с темата
 

Моля бъдете 10-15 мин предварително в Поликлиника България преди започване на лекцията в 11:00 на 4-ти август 2019 г. Тъй като местата са ограничени моля запишете се, че ще присъствате чрез следния онлайн формулярЩе получите потвърждение за успешно записване по имейл.

Back To Top