skip to Main Content
Неотложна помощ започва да функционира в Поликлиника България от 07.10.2019 г.

 

УВАЖАЕМИ ПАЦИЕНТИ,

Бихме желали да Ви информираме, че считано от месец октомври има промяна в Дежурният (неотложен) кабинет, който обслужва пациентите на ГППМП „МКЦ Моят лекар“ ООД в извънработно време (за работното време моля информирайте се от сайта или на телефоните за контакт). В случай на неотложно състояние вече може
да посетите Дежурният кабинет разкрит към МЦ „Поликлиника България“!

Моля да имате предвид, че при посещение в Дежурен (неотложен) кабинет следва да заплатите дейностите, които не са включени в Пакета, гарантиран от НЗОК, в т.ч. прегледи от специалисти, изследвания и др., за които не можете да получите направление.

С откриването на неотложното звено в Поликлиника България,
работното време на МКЦ Моят лекар остава непроменено в делничните дни. През почивните дни можете да посетите Вашият личен лекар само за извършване на профилактичен преглед според графика му, по смисъла на НЗОК.

По отношение на заплащането за административни услуги няма промяна – можете да заплатите еднократно при всяко посещение или да заплатите годишен абонамент (https://verum.bg/cenorazpis/).
Не на последно място, при посещение в неотложното звено следва да запишете час:

  • на телефони 0887 550 322 и 02/ 401 78 78
  • през страницата на Поликлиника България (poliklinikabg.com) или
  • през профила си в Консенто – https://consento.bg/.

С уважение,
Екипът на ГППМП „МКЦ Моят лекар“ ООД


Notice: Undefined index: loggedin_user in /home/n1dkkbgc/poliklinikabg.com/wp-content/plugins/freshchat/widget-settings/add_to_page.php on line 97
Back To Top