skip to Main Content
Уважаеми желаещи за записване като пациенти в групова практика “Моят лекар” към Поликлиника България,
На тази страница можете да се запознаете със стъпките, които следва да предприемете, за да заявите вашето желание за записване като пациенти в груповата практика.
 

ВАЖНО!! 

Попълването на първоначалната анкета е задължително условие за вашата заявка на желанието ви за записване на личен лекар, но не ви гарантира записване като пациент в груповата практика.
Това зависи от броя желаещи и административните възможности на нашия екип за обработка на кандидатите.
 

Стъпка 1 – попълване на първоначална анкета за събиране на данни на кандидатите.

Можете да попълните анкетата тук. Всеки пълнолетен пациент е необходимо да попълни анкета за себе си. Анкетите за непълнолетни пациенти се попълват от родителите им.

Самата анкета ще ви даде доста информация за начина ни на работа, което само ще помогне за вашия правилен избор на личен лекар.

Стъпка 2 – в зависимост от броя желаещи и административните възможности на нашия екип за обработка на кандидатите на посочения от вас телефонен номер ще получите СМС с линк към допълнителни форми за събиране на данни за пълнолетни пациенти над 18 години или директно телефонно обаждане за преминаване към Стъпка 3

Стъпка 3 – служител от нашия екип ще се свърже с вас за следващата стъпка в процеса:
– записване на час за оценка на здравен статус за пълнолетни лица
– записване на час за оформяне на документи по процеса (за пациенти под 18 години и за пълнолетни пациенти, преминали оценка на здравен статус)

Стъпка 4 – необходимо е всички пълнолетни пациенти, които имат желание да запишат личен лекар към груповата практика от вашето семейство да посетят клиниката и да носят документ за самоличност и/или акт за раждане, ако ще записвате непълнолетни пациенти. На тази стъпка ще ви бъдат оформени необходимите документи за записване, които се изискват от НЗОК, както и вашия договор за административно обслужване (на базата на заплащане на посещение или на базата на годишен абонамент), по който ще направите съответното плащане.

ЗА ГРАД СОФИЯ

Ако имате въпроси по процеса на заявяване на желание за записване като пациент в груповата практика в гр. София, можете да потърсите съдействие от нашия кол център – 02/401 78 78 и 0887 550 322.

ЗА ГРАД ПЕРНИК

При въпроси относно заявяване на желание за записване като пациент в груповата практика в гр. Перник, можете да потърсите съдействие от нашия кол център на телефон – 0886 187 204.

 

Back To Top