skip to Main Content

От месец септември в Поликлиника България стартираме партньорство с FEET IT – компания за персонализирани ортопедични стелки.

За разлика от повечето продукти в този сегмент, нашият партньор предлага на пациентите на Поликлиника България и техните семейства изцяло персонализирани стелки. Процесът включва следните стъпки в рамките на едно посещение при специалист на място в клиниката:
– Анализ на рутинните ежедневни дейности и събиране на информация за общото състояние на пациента
– Анализ на стъпалата с подоскоп за определяне на промени в стъпалата и позата на тялото
– Избор на подходяща стелка за нуждите на пациента
– Персонално моделиране чрез иновативна технология чрез нагряване на стелките, което отнема около 15 мин.

Стелките са подходящи за хора, които страдат от болки в краката, коленете, гърба и др. Особено за състояния като плоско стъпало, висок свод, плантарен фасциит (шип), невропатия на стъпалото, спортисти, хора работещи на крак с часове и др. Стелките са достатъчно тънки, за да се поберат в 90% от обувките ни.

Всички стелки са с 6-12 месеца гаранция. В рамките на гаранционния период при повреда стелката се подменя след посещение на място без заплащане за нови стелки.
За деца до 15 години нашите партньори предлагат подарък нов чифт стелки, в случай че детето смени номера на обувките в гаранционния период.

В допълнение пациентите, закупили стелки, получават и проследяване от специалист от FEET IT на всеки 6 месеца, включени в гаранцията.

За подробности относно посещение и записване на час – тел. 0888123363, 0888123622.

Back To Top