skip to Main Content

За да получите своя превод на лабораторно изследване за COVID-19, на своя телефон, е необходимо да следвате тези стъпки:

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ГИ ВНИМАТЕЛНО И ДОКРАЙ И ГИ СПАЗВАЙТЕ, ЗАЩОТО ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА НЕ ПОДАДЕТЕ ЦЯЛАТА НЕОБХОДИМА ИНФОРМАЦИЯ И ДА СЕ НАЛОЖИ ДА ПОВТОРИТЕ ВАШАТА ЗАЯВКА С ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ!

Ако имате затруднения с Вашата регистрация, активация на профил, изпращането на Вашия документ за самоличност или друга част от процеса по издаване на превода на лаб. изследване, моля свържете се за съдействие с нашия съпорт на телефони +359 885710024 или +359 889 410 896.

СТЪПКА 1

Стъпка 1 – регистрация в мобилното приложение Consento и активация на Вашия профил. С тази стъпка  получаваме Вашите лични данни, в съответствие с изискванията по GDPR, които са необходими за издаване на превода на лабораторното изследване.

Повече информация за тази стъпка можете да получите от тук

Мобилното приложение можете да изтеглите от съответния магазин за приложения според модела на Вашия смартфон.

Ако имате затруднения с Вашата регистрация или активация на Вашия профил, моля свържете се за съдействие с нашия съпорт на телефони +359 885710024 или +359 889 410 896.

СТЪПКА 2

Стъпка 2 – заявка за издаване на сертификат за превод на лабораторно изследване за COVID-19. Необходимо е да заявите писмена консултация с Превод Резултат, през бутона “Онлайн консултации” > “Избери лекар” и въвеждане на името “Превод Резултат” в полето Име.

ВАЖНО! Заявките се обработват за срок от 5 работни дни.

Бутонът “Търсене” зарежда следващия екран, в който трябва да натиснете бутона “Задай въпрос” и да въведете в полетата Тема следния текст: “Превод на изследване”, а в полето Описание да попълните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО датата и вида на проведеното изследване, което искате да бъде преведено. Ако сте провели изследването в нашия филиал в Перник, моля пояснете в текста.

ВАЖНО! За да бъде преводът на вашия резултат от лабораторно изследване коректен, моля да ни прикачите снимка от документа си за самоличност или да ни изпишете като текст следните ваши данни: три имена на латиница, ЕГН и номер на документ за самоличност, с който ще пътувате в съответната държава.
Ако нези данни липсват във Вашата заявка, тя няма да бъде обработена и ще Ви се наложи да пуснете нова, която ще се таксува допълнително!!
 

Прикачването на снимка от документ за самоличност се извършва през опцията “Избери / направи снимката, която искаш да качиш”, с натискане на единия от двата бутона под текста (в зависимост от това дали снимката е в паметта на телефона Ви или я правите в момента). 

Ако имате затруднения с изпращането на Вашия документ за самоличност, моля свържете се за съдействие с нашия съпорт на телефони +359 885710024 или +359 889 410 896.

Цената за издаване на сертификат е 14 кредита или 7 лева.

Всички новорегистрирани потребители на приложението Консенто, получават автоматично бонус от 10 кредита (равностойност 5 лв) и с доплащане от 5 лв за още 10 кредита, могат да заплатят услугата по издаване на превод на лабораторно изследване за COVID-19, през мобилното приложение.

Оставащите в профила Ви 6 кредита могат да бъдат използвани за бъдещи услуги в Консенто.

Повече информация за закупуването на кредити в Консенто можете да прочетете тук.

СТЪПКА 3

Стъпка 3 – В рамките на 5 работни дни получавате Вашия превод на лабораторно изследване за COVID-19 в мобилното приложение Консенто, като отговор на заявената от вас консултация с Превод Резултат.

Back To Top