skip to Main Content
02 401 78 78, 0887 550 322 info@poliklinikabg.com

Пробиване на уши със Система 75 ™

Система 75 ™ осигурява един иновативен начин за пробиване на уши, който е напълно различен от традиционните техники. 

Studex 75 е американска система за поставяне на обеци за уши. Системата се отличава от останалите с това, че апаратурата е малка, безшумна и позволява много бързо и точно да се постави обецата. Процедурата е безболезнена, усеща се само леко ощипване. Обеците, с които работим, са изработени от хипоалергенна медицинска стомана с много високо качество и разполагаме с голям избор от модели, подходящи за всички възрасти. Тези обеци са позлатени и посребрени, с различен дизайн.

Как протича процедурата и има ли някакви ограничения?

За пробиването на уши няма ограничение във възраст и пол – дупчат се уши на бебета, деца, подрастващи, възрастни. Процедурата протича сравнително бързо и стресът е сведен до минимум, което е особено важно за децата. Задължително се попълва информирано съгласие за процедурата.

Процедурата е стерилна, прилагат се всички правила за асептика и антисептика – използват се медицински ръкавици за еднократна употреба, почиства се ухото, подсушава се, обезболява се, маркира се със специален маркер за разчертаване на мястото, където ще се постави обецата, след което обеците (всяка е в собствена стерилна кутийка) се слагат на апарата.Поставянето буквално е за секунди.

Ценоразпис:

1.Пробиване на 1 ухо със система Studex 75 и поставяне на 1 обеца-70 лв.

2.Пробиване на уши със система Studex 75 и поставяне на 2 обеци-125 лв.

3.Пробиване на уши със система Studex 75 и поставяне на 3 обеци-150 лв.

4.Пробиване на уши и поставяне на повече от 3 обеци-25 лв. за всяка следваща

За записване на час можете да се обърнете към нашия кол център на телефон 0887 550 322 или да си запишете час онлайн от профила на д-р Ирина Ботева-Кирчева.

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back To Top