skip to Main Content

Система 75 ™ осигурява един иновативен начин за пробиване на уши, който е напълно различен от традиционните техники. 

Studex 75 е американска система за поставяне на обеци за уши. Системата се отличава от останалите с това, че апаратурата е малка, безшумна и позволява много бързо и точно да се постави обецата. Процедурата е безболезнена, усеща се само леко ощипване. Обеците, с които работим, са изработени от хипоалергенна медицинска стомана с много високо качество и разполагаме с голям избор от модели, подходящи за всички възрасти. Тези обеци са позлатени и посребрени, с различен дизайн.

Как протича процедурата и има ли някакви ограничения?

За пробиването на уши няма ограничение във възраст и пол – дупчат се уши на бебета, деца, подрастващи, възрастни. Процедурата протича сравнително бързо и стресът е сведен до минимум, което е особено важно за децата. Задължително се попълва информирано съгласие за процедурата.

Процедурата е стерилна, прилагат се всички правила за асептика и антисептика – използват се медицински ръкавици за еднократна употреба, почиства се ухото, подсушава се, обезболява се, маркира се със специален маркер за разчертаване на мястото, където ще се постави обецата, след което обеците (всяка е в собствена стерилна кутийка) се слагат на апарата.Поставянето буквално е за секунди.

Ценоразпис:

1.Пробиване на 1 ухо със система Studex 75 и поставяне на 1 обеца – 80 лв.

2.Пробиване на уши със система Studex 75 и поставяне на 2 обеци – 145 лв.

3.Пробиване на уши със система Studex 75 и поставяне на 3 обеци – 175 лв.

4.Пробиване на уши и поставяне на повече от 3 обеци – 30 лв. за всяка следваща

За записване на час можете да се обърнете към нашия кол център на телефон 0887 550 322 или да си запишете час онлайн от профила на д-р Ирина Ботева-Кирчева.

Back To Top