skip to Main Content

Уважаеми пациенти на Групова практика „МКЦ Моят лекар“,

Бихме желали да ви уведомим за настъпващи промени в груповата практика. Считано от 15.10.2021 г. д-р Бранимир Радуилов,  като титуляр на пациентска листа, прекратява договора си с НЗОК.

За всички пациенти, които са записани в неговата пациентска листа, това означава, че остават без личен лекар. Не е необходимо да се изчаква месец декември – щом практиката на даден личен лекар е прекратена, нов може да бъде избран веднага.

Пациентите на Груповата практика, които са записани към друг от титулярите в организацията, продължават да имат личен лекар.

Към кого от титулярите сте записани, можете да проверите на тук – https://poliklinikabg.com/proverka-lichen-lekar/

За всички хора със закупени годишни абонаменти, начинът ни на работа не се променя. Както и досега, хората с пакети ще продължат да бъдат обслужвани с приоритет в Поликлиника България. В рамките на следващо посещение или преди него следва да се оформят документите за промяна на семейния лекар – Груповата практика продължава да работи при определени вътрешни правила – като наш колега ще се свърже с вас, за да уговори и запише това посещение на база графика ни.

Всички пациенти от листата на д-р Бранимир Радуилов, без наличие на годишен абонаментен пакет, които искат да посетят Груповата практика или друго от дружествата в Поликлиника България след 15.10.2021 г., ще могат да го направят само на платен прием. Ако желаете да запишете отново семеен лекар към Груповата практика – по-долу на тази страница  ще откриете анкетата, която стартира процеса по смяна на общопрактикуващ лекар. Попълването на анкета не гарантира записване в практиката, а само потвърждава желанието на пациента да има личен лекар в организацията.

При въпроси относно обявената промяна и като цяло за начина на записване към Груповата практика, нашият административен екип ще Ви съдейства.

Back To Top