skip to Main Content
Лого на УебСъветник

Уважаеми пациенти,

От 27.3.2017 г. вече можете да се възползвате от услугата телефонна и писмена консултация с лекар. За целта е необходимо да се регистрирате в партньорски ни сайт https://webadvisor.bg и да имате налични поне 20 кредита в своя профил. Всеки новорегистриран потребител автоматично получава 10 кредита, така че ако сте нов потребител на платформата ще е необходимо да закупите още само 10 кредита на цена 5 лева. Заплащането на закупените кредити може да се осъществи по следните начини:

  • профил в системата за онлайн разплащания ePay
  • на банкомат, който предлага опцията B-pay
  • на каса на EasyPay
  • с дебитна или кредитна карта през виртуалния ПОС терминал на Борика

За повече подробности относно възможностите за плащане, моля посетете страницата “Купуване на кредити в WebСъветник”

Всеки пациент на МКЦ “Моят лекар” и Първа детска консултативна клиника след преглед може да получи на регистратура брошура с промо код, активирането на който му носи допълнителни 6 кредита, които заедно с кредитите от регистрацията са достатъчни за провеждане на телефонна или писмена консултация с дежурен лекар. За повече детайли относно активирането на промо код моля посетете страницата “Как да активирате бонус кредити в WebСъветник”.

За всякакви въпроси относно използването на WebСъветник можете да се свържете с екипа по подръжка на платформата на следните “Контакти

Back To Top