skip to Main Content

Здравейте, уважаеми пациенти на Групова практика “МКЦ Моят лекар“, като част от пациентската листа на д-р Бранимир Радуилов, Вие получавате този СМС.

Благодарим Ви, че последвахте линка,

МЦ “Моят лекар” стартира процес по оценка на здравния статус на своите пациенти, който ще позволи да се грижим по-ефективно за профилактиката и здравето на Вас и Вашите близки. За изграждането на тази оценка ще бъде използвана методиката на СЗО – WHODAS 2.0.

Молим Ви да попълните анкетата по-долу. Тя се състои от 6 области и 36 въпроса, отговорите на които ще ни дадат възможност да оценим общото здравословно състояние на нашите пациенти и да формираме здравен стандарт, с който постоянно да следим и подобряваме тяхното здраве.

За да получите индивидуална оценка на Вашия здравен статус, както и препоръки за подобряването му следващия път, когато посетите Вашия личен лекар, моля попълнете и последните два въпроса от анкетата, които дават информация за Вашия актуален телефонен номер и ЕГН (или ЕГН-то на пациента, от чието име попълвате въпросника, напр. Ваш възрастен роднина, за когото се грижите).

Благодарим за отделеното време и внимание.

Бъдете здрави!

Back To Top